ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε φτιαγμένοι για να δουλέψουμε μαζί ;

Αποφασίσατε να κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας στo Club Med. Τι θα θέλατε να γνωρίζετε;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟI ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ VILLAGE ΤΟΥ CLUB MED;

Όλες οι θέσεις εργασίας μας αφορούν τα κέντρα διακοπών μας (villages) που βρίσκονται στην Ευρώπη, στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή. Τα συμβόλαιά μας είναι ορισμένου χρόνου, η διάρκεια τους εξαρτάται απο την διαθεσιμότητα σας αλλά και απο τις ανάγκες του village. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να εργασθείτε απο 1 μήνα εως και ολόκληρη την τουριστική περίοδο. Εάν αγαπάτε τα ταξίδια και θέλετε να βγείτε απο τη ρουτίνα, είμαστε φτιαγμένοι για να δουλέψουμε μαζί!

ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ;

Η πελατεία μας είναι διεθνής και οι ομάδες μας πολυπολιτισμικές. Τα γαλλικά και τα αγγλικά είναι οι βασικές μας γλώσσες αν και το απαιτούμενο επίπεδό τους διαφέρει ανάλογα με την θέση που σας ενδιαφέρει. Στοχεύετε σε μια θέση G.O. σε επαφή με τους πελάτες μας (G.M); Τα γαλλικά ειναι απαραίτητα! Εάν επιθυμείτε μια θέση G.E., στα 'παρασκήνια', τα αγγλικά ειναι ενα ατού αλλά για εμάς έχει περισσότερη σημασία η ικανότητά σας να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Μιλάτε αγγλικά; Θα συνεννοηθούμε μια χαρά! G.O (Gentil organisateur), G.E (Gentil employé), G.M (Gentil Membre)

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;

Όταν έρχεστε στο Club Med αποκτάτε μια δεύτερη οικογένεια. Ο ενθουσιασμός σας, η αίσθηση προσφοράς και το ομαδικό σας πνεύμα θα κάνουν τη διαφορά για τους πελάτες μας. Αγαπάτε την δουλειά σας, είστε καλός ακροατής και επικοινωνιακός; Είστε αυτός που χρειαζόμαστε! Αν έχετε και ταλέντο και επιθυμία για διασκέδαση... ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ CLUB MED!