ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Η διαδικασία της επιλογής προσωπικού

Στο Club Med, δεν κάνετε αίτηση για μια θέση σε συγκεκριμένη χώρα αλλά για ένα επάγγελμα. Το τμημα Ανθρώπινου Δυναμικού αποφασίζει σε ποιό village θα εργαστείτε, ανάλογα με την χρονική περίοδο που είστε διαθέσιμος, τις επαγγελματικές σας ικανότητες  και φυσικά τις ανάγκες του village.
 

Η αίτηση

Αφού ενημερωθείτε για το προφίλ της δουλειάς για την οποία θέλετε να κάνετε αίτηση, μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας στην ιστοσελίδα μας. Γι αυτό, πρέπει να συμπληρώσετε την οnline φόρμα που αποτελείται απο 3 μεγάλες ενότητες: στοιχεία επκοινωνίας,δεξιότητες και συμπληρωματικές πληροφορίες. Όταν συμπληρώσετε αυτά τα πεδία , μην ξεχάσετε να ανεβάσετε το CV σας για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της υποψηφιότητας σας.

Αν την χρονική στιγμή που θέλετε να κάντετε αίτηση δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση για το επάγγελμα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να εγγραφείτε στο Job Alerte μας. Έτσι, μόλις υπάρξει διαθέσιμη θέση, θα ενημερωθείτε αμέσως με mail.

Η τηλεφωνική συνέντευξη

Εάν η αίτησή σας ανταποκρίνεται στο προφίλ που αναζητάμε, το τμήμα προσωπικού θα επικοινωνήσει μαζί σας για μια αρχική τηλεφωνική συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, θα σας μιλήσουμε αναλυτικά για την θέση για την οποία έχετε κάνει αίτηση και για τις συνθήκες εργασίας. Ενα μέρος της συνέντευξης θα γίνει στην γλώσσα που απαιτείται για την θέση που έχετε κάνει αίτηση, προκειμένου να ελέγξουμε το επίπεδο της ξένης γλώσσας και θα αξιολογήσουμε τις τεχνικές σας ικανότητες μέσα απο την επαγγελματική σας πείρα.

Η συνέντευξη

Εάν η τηλεφωνική συνέντευξη είναι θετική, θα σας καλέσουμε να παρακολουθήσετε μαζί με άλλους υποψήφιους μια παρουσίαση της εταιρείας. Θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία, καθώς και για τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας(cv, γράμμα αίτησης, φωτοτυπία ταυτότητας, φωτοτυπίες διπλωμάτων και πιστοποιητικών εργασίας). Η διαδικασία ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το μεσημέρι, και αποτελείται απο δυο φάσεις: τη συνολική παρουσίαση της εταιρείας και την προσωπική συνέντευξη .

Το αποτέλεσμα της συνέντευξης​​

Λίγες μέρες μετά την συνέντευξη, θα λάβετε με mail την απάντησή μας: θετική ή αρνητική. Εάν η απάντηση είναι θετική, θα σας επιβεβαιώσουμε  και τηλεφωνικά πως περάσατε επιτυχώς τη συνέντευξη, ένα δεύτερο ραντεβού είναι πιθανό να σας ζητηθεί προκειμένου να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας, με το συμβόλαιό σας (ημερομηνία αναχώρησης, χώρα εργασίας, διάρκεια συμβολαίου, κτλ) Το συμβόλαιο θα το υπογράψετε , στον τόπο εργασίας σας . Εάν η απάντηση ειναι αρνητική, θυμηθείτε πως μπορείτε να ξανακάνετε αίτηση λίγους μήνες αργότερα (η μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα μπορεί να κάνουν όλη τη διαφορά)