ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Η ευτυχία να αναδυκνύεις τον εαυτό σου

Η εργασία στο Club Med σημαίνει την εξέλιξη της προσωπικότητας του εργαζόμενου μέσα από ένα ξεχωριστό επάγγελμα
 

Επαγγελματικές ικανότητες που εκτιμάμε

Nα δουλεύεις με όρεξη, να μαθαίνεις από τους υπευθυνους σου και να εξελίσεσαι . Να προοδεύεις επαγγελματικά και να εφαρμόζεις ότι μαθαίνεις στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της εταιρείας. Το club med είναι ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπου δίνεται αξία στην απόδοση, όπου ενθαρρύνεται η επαγγελματική εξέλιξη και όπου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη

Το club med σου δίνει την δυνατότητα να συνδιάσεις το χόμπυ σου με τη δουλειά σου. Να αναδείξεις τα ταλέντα σου ή να ανακαλύψεις νέα και να τα αναπτύξεις όπως εσύ επιθυμείς. Να περιηγηθείς σε νέους ορίζοντες και σε νέους πολιτισμούς. Να ξεκινήσεις μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία που θα σου μάθει νέα πράγματα για τον εαυτό σου πλάι στους άλλους και θα σου επιτρέψει να μοιρασθείτε μαζί αξέχαστες στιγμές.

Το Club Med, μια ασύγκριτη επαγγελματική εμπειρία

Ακόμα και αν δουλέψεις μια μόνο σαιζόν, η εργασία στο Club Med αποτελεί πηγή πλούσιων επαγγελματικών εμπειριών και μια καλή αρχή για επαγγελματικά και προσωπικά εφόδια . Η αίσθηση της εξυπηρέτησης, η αυτονομία, η πολυειδίκευση, η δημιουργικότητα, καθώς και το ανοικτό πνεύμα και η καλοσύνη αποτελούν ένα πραγματικό κεφάλαιο για την επαγγελματική σας εξέλιξη.