ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Η ιστορία μας

Το club med υπάρχει από το 1950, και από τότε μέχρι και τώρα έχει μεγάλη απήχηση σε όσους ψάχνουν τις ιδανικές διακοπές.

Οι διακοπές σύμφωνα με το Club Med

Το Club Med εφηύρε ενα μοναδικό στυλ διακοπών: τις διακοπές all inclusive, resorts (villages όπως τα αποκαλούμε) στα ομορφότερα μέρη του κόσμου, όπου κάθε πελάτης, Gentil Membre (G.M), μπορεί να αναζωογονηθεί ερχόμενος σε επαφή με τη φύση, κάνοντας σπορ, και απολαμβάνοντας το service από τους εξειδικευμένους υπαλλήλους, τους Gentils Organisateurs (G.O) και τους Gentils Employés (G.E).

Η πρωτοποριακή ιδέα του Club Med

Από αυτή την πρωτοποριακή ιδέα ξεκίνησε η ιστορία του club med. Μια ιστορία ξεχωριστή για τον κόσμο του τουρισμού: η συνυπαρξη των πελατών με τους εργαζόμενους, το κλίμα φιλοξενίας που οι εργαζόμενοι G.O δημιουργούν, είναι η καινοτομία του club, οι G.O είναι η κινητήρια δύναμη του.

Το Club Med επαναπροσδιορίζεται

Πιστό στο αρχικό του όραμα, το Club Med συνεχίζει να καινοτομεί και να βρίσκει καινούργιους τρόπους για να προσφέρει στους πελάτες του ιδανικές διακοπές . Το 2005, ο Όμιλος επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου , στόχος είναι να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης των διακοπών all inclusive ,με υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών .