ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Οι πρεσβευτές μας

Ο Gilbert Trigano, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας,  σε μια δήλωση του είπε:  "Στο Club Med, η ευγένεια είναι τρόπος ζωής, είναι συνυφασμένη με το επάγγελμα μας, είναι συστατικό της δουλειάς μας". 

 

G.O, οι πρεσβευτές του  Club Med

Πριν από 60 χρόνια, το Club Med , επινόησε το επάγγελμα  του G.O (Gentil Organisateur). Πρόκειται για ένα μοναδικό επάγγελμα καθώς  οι G.O είναι οι πρεσβευτές του Club Med  και των αξιών της εταιρείας. Ο επαγγελματισμός  και η τεχνογνωσία τους, ενώνονται με την ευγένεια  και την φιλικότητα  τους και προφέρουν στους πελάτες  στιγμές της ευτυχίας, και διασκέδασης .

G.O, ο συνδετικός κρίκος  του Club Med με τον πελάτη

Για τους  G.O  η ομαδικότητα και  η αλληλεγγύη στην εργασία,  δεν είναι απλές  λέξεις αλλά έννοιες συνυφασμένες με την καθημερινότητα τους. Χάρη στη γενναιοδωρία  τους  και στις επαγγελματικές τους ικανότητές , η ποιότητα των υπηρεσιών προς  τους πελάτες είναι υψηλή και προσωποποιημένη. Τους χαρακτηρίζει το πάθος για την δουλειά τους και το χαμόγελο τους,  αντιπροσωπεύουν  τη χαρά της ζωής και απολαμβάνουν να  την μοιράζονται. Γνωρίζουν τι σημαίνει ποιοτική διασκέδαση. Ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν την προσωπικότητα των άλλων, δημιουργώντας φιλικούς δεσμούς, έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα στις  διάφορες κουλτούρες των ανθρώπων  που συναντούν.

G.O, ο πάροχος στιγμών ευτυχίας.

Ανοιχτόμυαλοι , οι  G.O είναι θετικοί στην διαφορετικότητα των ανθρώπων που τους περιβάλλουν και  σέβονται  την κουλτούρα και τον πολιτισμό των άλλων. Οι καλοί τρόποι και η  εκλεπτυσμένη συμπεριφορά τους  συμβάλουν στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην δημιουργία μιας εκλεπτυσμένης ατμόσφαιρας,  τις οποίες το Club Med υπόσχεται  στους πελάτες του, τους GM (Gentil Membre), όπως τους ονομάζει. O συνδυασμός γνώσεων, δεξιοτήτων και εκλεπτυσμένης συμπεριφοράς κάνουν τους G.O ικανούς δημιουργούς ευτυχισμένων διακοπών.