ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΑΣ

Λίγα λόγια από τον Υπεύθυνο Προσλήψεων

Για να βεβαιωθείτε πως θα έχετε την καλύτερη παρουσία την ημέρα της συνέντευξής σας, οι ειδικοί προσλήψεών μας σας συμβουλεύουν:

 • Δείξτε την όρεξή σας για δουλειά!

  Θα ανταγωνιστείτε ανθρώπους με το ίδιο προφίλ - στόχος σας είναι να κάνετε τη διαφορά. Ο ενθουσιασμός είναι παράγοντας-κλειδί κατά την συνέντευξη. Χαμογελάστε, με ζωντάνια, και να είστε ο εαυτός σας! Θυμηθείτε, είναι σημαντικό να είστε ειλικρινής, γιατί αν ο υπεύθυνος αντιληφθεί πως είπατε ψέματα, η αίτησή σας δεν θα έχει πολλές ελπίδες.

 • Δείξτε τον επαγγελματισμό σας!

  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αν είστε ικανοί να μεταφέρετε τις αξίες του Club Med στους πελάτες και στα κέντρα διακοπών μας. Φροντίστε την εμφάνισή σας, κλείστε το κινητό και κυρίως, προσκομίστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν απο πριν. Επίσης, χρησιμοποιείστε το κατάλληλο λεξιλόγιο κατά την συνέντευξή σας και αποφύγετε την υπερβολική οικεικότητα.

 • Προετοιμάστε τη συνέντευξή σας!

  Η προετοιμασία αντανακλά την όρεξη του υποψηφίιου. Ειδικότερα, είναι το σημάδι ενός ώριμου υποψηφίου που έχει σκεφτεί το βήμα αυτό στην καριέρα του και δεν είναι εδώ τυχαία. Η εργασία σε μια εταιρεία είναι μια απόφαση που λαμβάνεται πριν από την ημέρα της πρόσληψης, έχοντας λάβει υπόψη τις αξίες της εταιρείας, τις συνθήκες εργασίας και το εργασιακό περιβάλλον.

 • Δείξτε την προσαρμοστικότητά σας!

  Δείξτε πως μπορείτε να προσαρμοστείτε στα απρόοπτα διαφόρων καταστάσεων. Εάν σας έχει τύχει κάτι τέτοιο, πείτε το στον υπεύθυνο. Αποτελεί βασική ικανότητα στο Club Med: ξεκινάτε την καριέρα σας σε μια θέση, αλλά αν έχετε τις ικανότητες, μπορεί επίσης να εξελιχθείτε προς μια άλλη, διαφορετική κατεύθυνση.

 • Δείξτε την κοινωνικότητά σας!

  Δείξτε πως είστε ικανοί να ζείτε ως μέλος μιας κοινότητας. Θα μένετε σε ένα κέντρο διακοπών - ότι κι αν συμβεί, θα πρέπει να είστε ευχάριστοι και να έχετε ένα άψογο ομαδικό πνεύμα.