ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Daniel
Υπεύθυνος τένις

Daniel
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Μάιος 2010
 • χωριά :
  Djerba La Douce, La Caravelle
 • Σπουδές :
  Κρατικό Πτυχίο Τένις
Μίνι-CV
 • Υπεύθυνος σπορ, Παρίσι
 • Υπεύθυνος τένις
Δεν μπορείς να τα ζησεις όλα αυτά παρά μόνο αν είσαι GO στο Club Med

Αναζήτησα δουλειά στο Club Med για να βγω από την ρουτίνα μου στο Παρίσι. Είχα μια πολύ καλή θέση αθλητικού διευθυντή στο Παρίσι… αλλά βαριόμουν. Κι έτσι τα άφησα όλα για το Club Med: τη δουλειά μου, το διαμέρισμά μου, το κορίτσι μου, καθώς γνώριζα πως μπαίνοντας σε αυτή την επιχείρηση θα άλλαζα ζωή και κυρίως πως αυτή η νέα ζωή θα συμφωνούσε πλήρως με την προσωπικότητά μου. Πλέον έχω ήλιο, επαφή με κόσμο, τένις και την παραλία... Ένα χρόνο μετά, πραγματικά δεν μετανοιώνω καθόλου για την επιλογή μου!

Ως πτυχιούχος κρατικού διπλώματος Τένις, μπόρεσα να μπω στο Club Med ως Υπεύθυνος Τένις. Σε καθημερινή βάση, η εργασία μου συνίσταται στην διαχείριση μιας ομάδας εκπαιδευτών τένις και στην εκπόνηση του προγράμματος δραστηριοτήτων στο resort. Για να ασκήσει κανείς αυτό το επάγγελμα, πρέπει να ειναι οργανωμένος, συνεπής και να έχει πολλές προτάσεις να κάνει προκειμένου να δίνει πνοή στις δραστηριότητες. Πρέπει επίσης να έχει εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας.

Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να έχει κανείς τέλειο επίπεδο στο τένις, αλλά περισσότερο την τεχνική, την παιδαγωγική μέθοδο και μια κάποια γνώση συντονισμού των δραστηριοτήτων. Αυτό μου έλειπε λίγο στην αρχή: ήμουν πολύ προσανατολισμένος στην ''απόδοση'' και δεν έδινα αρκετή ζωή στα μαθήματά μου. Τότε ο υπεύθυνός μου μου αφιέρωσε κάποιες μέρες για να με συνοδεύσει και να μου δείξει τον τρόπο. Πρέπει οι GM να εξελίσσονται αλλά επίσης και να ευχαριστούνται αυτό που κάνουν!

Οι δυο σαιζόν στο Club με έμαθαν την πολυειδίκευση και μου επέτρεψαν να κερδίσω σε αυτοπεποίθηση, τόσο με τους GM όσο και με τους GO. Σήμερα αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου και εκμεταλλεύομαι στο έπακρο τις ημέρες μου παραδίδοντας μαθήματα τένις, συζητώντας με τους GM πίνοντας ένα ποτό, ή συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις... Συναντώ πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και αντιλαμβάνομαι σήμερα πως δεν μπορεί κανείς να ζήσει αυτά τα πράγματα αν δεν είναι GO στο Club Med...