ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Julie
Βοηθός Υπευθύνου Εστιατορίων

Julie
  • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
    Απρίλιος 2010
  • χωριά :
    Vittel, Opio en Provence
  • Σπουδές :
    Διετές πρόγραμμα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την εστίαση
Μίνι-CV
  • Βοηθός Υπευθύνου Εστιατορίων
Βασίζομαι στο Club Med για να με βοηθήσει να εξελιχθώ

Ανακάλυψα τα επαγγέλματα που πρότεινε το Club Med σε μια ημέρα επαγγελματικού προσανατολισμού στο σχολείο μου. Όταν απέκτησα το πτυχίο μου, εργάστηκα αρχικά σε μια μεγάλη εταιρεία στο Little Rocks των ΗΠΑ, γεγονός που με έκανε να θελήσω να συνεχίσω την επαγγελματική μου πορεία σε έναν Όμιλο που θα μπορούσε να προτείνει στους συνεργάτες του εξέλιξη, καριέρα και εμπειρίες στο εξωτερικό. Κι αυτό γιατί μου αρέσει να κινούμαι, να μετακομίζω, να εξελίσσομαι!

Εκτιμώ ιδιαίτερα την εμπειρία μου στο Club Med ως Βοηθός Εστίασης. Είμαι υπεύθυνη των σερβιτόρων του εστιατορίου,  και των  καθαριστών,  υποδέχομαι τους πελάτες στο εστιατοριο, ασχολούμαι με την προετοιμασία του σερβις.... Το χαμόγελο, η καλή διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία ειναι απαραίτητα! Η ομαδική δουλειά μου αρέσει πάρα πολύ και γίνεται σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα.

Αυτή η επαγγελματική εμπειρία θα παίξει σίγουρα σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Καταρχάς, είναι η πρώτη μου δουλειά στην εστίαση, έμαθα να δουλεύω γρήγορα, να ειμαι αποτελεσματική και πιο οργανωμένη. Αλλά επίσης και κυρίως χάρη στις τόσες όμορφες γνωριμίες που μπόρεσα να κάνω, με τους GO και τους GM. Δε νομίζω πως θα ήταν δυνατό να μοιραστώ τόσα πολλά με τόσους άλλους ανθρώπους σε κάποια άλλη επιχείρηση.

Από τότε που μπήκα στο Club αντιλαμβάνομαι πως νοιώθω εντονότερα την ανάγκη να προχωρώ, να εξελίσσομαι. Κι αυτό γιατί αυτή η επιχείρηση προσφέρει πολλές δυνατότητες εξέλιξης και κατάρτισης. Αν το Club εντοπίσει πως κάποιος απο τους συνεργάτες του έχει δυνατότητες, κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να προχωρήσει. Αύριο; Θα ήθελα να γίνω Υπεύθυνη Εστιατορίων και αργότερα, Υπεύθυνη Ξενοδοχείου. Δεν ειναι απαραίτητα ένας εύκολος δρόμος, αλλά βασίζομαι στο Club για να με βοηθήσει να εξελιχθώ.