ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Sharon
Υπεύθυνη Οικονομικών

Sharon
  • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
    Ιανουάριος 2007
  • χωριά :
    Palmyie, Kos, Tignes Val Claret, Cancun, La Caravelle, Val Thorens, Da Balaia, Arcs Extrême, Pompadour
  • Σπουδές :
    Μεταπτυχιακό στα Οικονομικά
Μίνι-CV
  • Εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι
  • Ταμίας
  • Βοηθός Υπεύθυνου Οικονομικών
  • Ελεγκτής κόστους
  • Υπεύθυνη Οικονομικών
Το Club Med θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου

Ακόμα θυμάμαι την ημέρα που έφτασα στο resort, στις 6 Ιανουαρίου 2007. Αρχικά εργάσθηκα ως GO θαλάσσιου σκι για την περίοδο των σχολικών διακοπών. Τον Δεκέμβριο του 2006, όταν είχα αποκτήσει το δίπλωμά μου, έκανα αίτηση για τα κεντρικά του Club Med. Καθώς ήμουν νέα και δυναμική, μου πρότειναν αμέσως θέση σε resort, με πλάνο καριέρας στον κλάδο μου, τα οικονομικά. Και μόλις σε 2 χρόνια μπόρεσα να εξελιχθώ σε αυτό τον κλάδο, περνώντας απο Υπεύθυνη Ταμείου σε Υπεύθυνη Οικονομικών.

Το Club Med με εμπιστεύθηκε και μου επέτρεψε να εξελιχθώ μέσα από μια θέση υψηλής ευθύνης. Σήμερα, σχεδόν ούτε στα 28 μου, είμαι Υπεύθυνη Οικονομικών και συμμετέχω στην εκπαίδευση των μελλοντικών Οικονομικών Υπεύθυνων της επιχείρησης. Παρά το μεταπτυχιακό μου στα οικονομικά, πρέπει να πω πως το κλειδί αυτής της επιτυχίας παραμένει η επιθυμία της απόδοσης: πρέπει να είσαι οργανωμένος, ρεαλιστής και πρωτοποριακός.

Μπορώ να πω πως το Club θα έχει ουσιαστική επίδραση στη ζωή μου. Καταρχάς επειδή μπόρεσα να ζήσω σε μέρη που ποτέ δεν θα είχα ανακαλύψει διαφορετικά. Οι συνθήκες ζωής είναι απίστευτες: τζόγκινγκ στην παραλία πριν το γρααφείο, λίγο θαλάσσιο σκι μεταξύ 2 και 4 το μεσημέρι, απίστευτα παιχνίδια γκολφ στα ρεπο, μοναδικές καταδύσεις στην Ερυθρά Θάλασσα... Επίσης, επειδή το Club μου άνοιξε το πνεύμα και με βοήθησε να αναπτύξω την αίσθηση επικοινωνίας. Απο την πλευρά μου, έζησα τη ζωή στο resort στο 100%, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και κάποιοι έχουν γίνει αληθινοί φίλοι.

Χάρη στο Club, μπόρεσα να ζήσω μια πολύ γεμάτη εμπειρία, σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, σήμερα θέλω να δω κάτι άλλο, να δω νέες προκλήσεις… Πρόσφατα υπέβαλα ηλεκτρονικά το βιογραφικό μου και ένας μεγάλος διεθνής όμιλος μου πρότεινε μια θέση Οικονομικού Διευθυντή στην Καραϊβική. Δεν μπορώ να αφήσω να περάσει μια τέτοια ευκαιρία. Έτσι, λυπάμαι που θα φύγω σε λίγο απο το Club, γιατί ειναι λίγο σα να φεύγω απο την οικογένειά μου... αλλά δεν λεω πως δεν θα γυρίσω ποτέ!