ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Stéphane
Υπεύθυνος Ταμείου

Stéphane
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Οκτώβριος 2006
 • χωριά :
  Alpe d’Huez, Bodrum, La Caravelle
 • Σπουδές :
  Πτυχίο Διαχείρισης και Management, δεκτός μετά από διαγωνισμό στην Χωροφυλακή
Μίνι-CV
 • Οδηγός
 • Βοηθός Υπεύθυνου Ταμείου
 • Υπεύθυνος Ταμείου
 • Διαχειριστής Οικονομικών σε εταιρεία στο Παρίσι
 • Υπεύθυνος Ταμείου
Είναι πραγματικό προνόμιο να είσαι GO στο Club Med

Ως επαγγελματίας αστυνομικός για έξι χρόνια, το γόητρο του Ομίλου Club Méditerranée, το περιβάλλον εργασίας και οι ευκαιρίες καριέρας με έκαναν να αφήσω την δημόσια υπηρεσία. Το Club Med έψαχνε επειγόντως για οδηγό. Δέχτηκα αμέσως! Σύντομα το Club εντόπισε τις δυνατότητές μου ως manager διοίκησης και πρότεινε να παρακολουθήσω μαθήματα κατάρτισης. Έτσι έμαθα να διαχειρίζομαι την ταμειακή ροή ενός resort.

Η καθημερινή εργασία συνίσταται στην συγκέντρωση των ταμείων όλψν των τμημάτων στο resort (spa, υποδοχή, κτλ), στον έλεγχο της σωστής παρακολούθησης από μέρους των διαφόρων manager και στην κατάρτιση στατιστικών. Για να κρατήσεις αυτή τη δουλειά, χρειάζεσαι καλές γνώσεις management και κάποιες γνώσεις λογιστικής. Επίσης απαιτεί συνέπεια και διπλωματία. Πρέπει να είσαι καλός διαπραγματευτής καθώς το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα του Club ειναι πως είσαι πολύ κοντά στους συναδέλφους και μερικές φορές ειναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τη φιλία απο την εργασία.

Αλλά αυτό που αρχικά με έφερε σε δύσκολη θέση στο Club ήταν η εγγύτητα στους πελάτες. Είχα λάβει στρατιωτική εκπαίδευση και μου ήταν δύσκολο να έρθω κοντά τους. Με τον καιρό, έγινε πολύ ευκολότερο. Τώρα νομίζω πως η επαφή που έχω με τους GM ειναι πολύ σημαντική. Γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους που δεν θα γνώριζες διαφορετικά. Μάλιστα, κρατάω επαφή με GM που γνώρισα πριν τέσσερα χρόνια!

Στόχος μου σήμερα είναι να συνεχίσω να εξελίσσομαι στα επαγγέλματα οικονομικής διαχείρισης παραμένοντας G.O στο Club Med. Κάποια στιγμή έφυγα απο το Club Med για δυο χρόνια, πιστεύοντας σε μια καλή επαγγελματική ευκαιρία στο Παρίσι... αλλά γρήγορα επέστρεψα. Αυτή η εμπειρία μακριά απο το Club Med με έκανε να συνειδητοποιήσω πως ήμουν τυχερός που ήμουν G.O, που ταξίδευα και έμενα σε υπέροχα μέρη.