ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Stéphanie
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

Stéphanie
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Οκτώβριος 2005
 • χωριά :
  Opio en Provence, Vittel, Serre-Chevalier, La Palmyre Atlantique, Chamonix
 • Σπουδές :
  Πτυχίο Ιδιωτικού Δικαίου, Μεταπτυχιακό (DESS) Management, Master Ανθρώπινων Πόρων
Μίνι-CV
 • Βοηθός ΑΔ
 • Υπεύθυνη ΑΔ
Πολύ όμορφες στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα

Έκανα αίτηση για το Club Med σχεδόν κατά τύχη… Είχα περάσει εκεί τις διακοπές μου για 3 χρόνια στη σειρά με την καλύτερή μου φίλη και επιστρέφοντας είδα μια προσφορά εργασίας στο ίντερνετ. Ξεκίνησα σύντομα να δουλευω στο resort Opio στην Προβηγκία και η μια σαιζόν έφερε την επόμενη. Μετά από έναν χρόνο ως βοηθός Υπεύθυνου Ανθρώπινου Δυναμικού, πήρα προαγωγή σε Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σε καθημερινή βάση, έπρεπε να διαχειρίζομαι το προσωπικό του resort, από την πρόσληψη ως την αποχώρησή τους. Πιστεύω πως αυτή η θέση απαιτεί μεγάλη συνέπεια και πολύ καλές νομικές γνώσεις. Ωστόσο θα έλεγα πως στο Club, η τεχνογνωσία επιβάλλεται στις ικανότητες: πρέπει να είσαι ανοικτός, να ακούς το προσωπικό και να συμμετέχεις. Το Club μου έμαθε επίσης την πολυειδίκευση, την υπευθυνότητα και την προσαρμοστικότητα. Σήμερα, αυτά ειναι τα σημαντικότερά μου προσόντα.

Μετά από 5 χρόνια στο Club, αποφάσισα να φύγω, απλώς επειδή παντρεύομαι σε λίγο καιρό (με έναν πρώην GO) και θα θέλαμε να μείνουμε μαζί. Εξάλλου πιστεύω πως λόγω της εμπειρίας μου στο Club Med θα μπορέσω να βρω γρήγορα μια νέα θέση εργασίας.

Αλλά δεν αντιτίθεμαι σε μια επιστροφή στο Club Med… Ποτέ μη λες ποτέ! Ανακάλυψα καταπληκτικά μέρη, έζησα μοναδικές εμπειρίες (θυμάμαι την αγωνία πριν ανέβω στη σκηνή) και συνάντησα υπέροχους ανθρώπους. Πολύ όμορφες στιγμές "made in Club Med" που θα θυμάμαι για πάντα. Είμαι πολύ υπερήφανη που μπόρεσα να εκπροσωπήσω το Club Med, την επιχειρηματική του κουλτούρα, την ποικιλία του...