ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Coralie
Ψυχαγωγός Mini Club

Coralie
  • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
    Απρίλιος 2009
  • χωριά :
    Opio en Provence, Agadir, Beldi, Vittel, Marrakech La Palmeraie, Club Med 2
  • Σπουδές :
    Πτυχίο Φιλολογίας, BTS (2ετές πρόγραμμα κατεύθυνσης) στον Τουρισμό
Μίνι-CV
  • Ψυχαγωγός στο Mini Club
Το Club Med είναι ένα εξαιρετικό σχολείο ζωής

Είχα γνωρίσει το Club Med ως G.M. καθώς συνήθιζα να περνώ τις διακοπές μου εκεί με την καλύτερή μου φίλη. Μας άρεσε  η φιλοσοφία του, να κάνουμε παρέα με τους G.O, και λατρεύαμε τα πάρτι που γίνονταν κατά την διάρκεια της ημέρας. Την εποχή εκείνη, δεν ήμουν ικανοποιημένη με τη δουλειά μου στο μάθημα σύγχρονων γλωσσών και γι αυτό αποφάσισα να την αφήσω, εγγράφηκα την επόμενη χρονιά για ενα 2ετές πρόγραμμα κατεύθυνσης στον Τουρισμό. Καθώς δεν ήθελα να χάσω τη χρονιά, δοκίμασα την τύχη μου στο Club Med.

Και τα κατάφερα!Αρχισα να δουλευω στο κέντρο διακοπών Opio στην Προβηγκία ως ψυχαγωγός στο Mini Club και σε κάθε περίοδο σχολικών διακοπών, δούλευα σε διαφορετκό resort. Η φροντίδα των παιδιών και η οργάνωση σόου, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων δεν ειναι πλέον μυστικό για μένα!

Προσωπικά, το Club μου έμαθε να είμαι επικοινωνιακή, χαμογελαστή... Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στο Club, ήμουν αρκετά ντροπαλή: η επικοινωνία με τους G.M φαινόταν δύσκολη και δεν μπορούσα να κάνω αυτά που κάνω σήμερα: σκετσάκια, σόου, αυτοσχεδιασμό... Το Club ανέδειξε μια πλευρά της προσωπικότητάς μου που δεν ήξερα πως είχα! Το Club Med είναι ενα εξαιρετικό σχολείο ζωής.

Αν και το Club Med ήταν μόνο μια καλοκαιρινή δουλειά για μένα, μπόρεσα να βρω επαγγελματική ολοκλήρωση. Το Club μου έμαθε την οργάνωση και την προσαρμοστικότητα. Επίσης μου επέτρεψε να ταξιδέψω κι έτσι να συμπληρώσω την εκπαίδευσή μου στον τουρισμό. Αντιλαμβάνομαι σήμερα πως θα ήθελα να μείνω για λίγες σαιζόν ακόμα! Ζεις μαγικές στιγμές! Θα μου άρεσε πολύ μια δουλειά στο Club Med Business ή στην ρεσεψιον...…