ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Luchino
Barman

Luchino
  • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
    Μάρτιος 2009
  • χωριά :
    Opio en Provence, Villars-sur-Ollon
  • Σπουδές :
    Πτυχίο + 2ετες πρόγραμμα στις πωλήσεις
Μίνι-CV
  • Μπάρμαν
Για μένα, το Club Med είναι 100% διασκέδαση

Όντας παιδί, ανακάλυψα τις χαρές του Club Med ως G.M στα κέντρα διακοπών του Kemer και του Hammamet. Όταν ήμουν πολύ μικρός, είπα στη μητέρα μου πως μου άρεσε η εταιρεία και ήθελα να εργαστώ σε αυτήν. Όταν έγινα 20, όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, αποφάσισα να βελτιώσω τις ξένες γλώσσες και να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία στον αρχικό μου τομέα, το επάγγελμα του μπαρμαν.

Ακόμα θυμάμαι την συνέντευξη στο Club. Είμαι Ολλανδός και τα γαλλικά μου δεν ήταν τόσο καλά για τηλεφωνική συνέντευξη. Επιθυμώντας την δουλειά του μπαρμαν, ήθελα να δώσω στον εαυτό μου μια πραγματική ευκαιρία και έκανα ξανά αίτηση μετά απο δυο βδομάδες εντατικών μαθημάτων γαλλικών. Έτσι ξεκίνησα να δυλεύω στο Opio στην Προβηγκία και μετά στο Villars-sur-Ollon. Η αποστολή μου ήταν να διαχειρίζομαι την αποθήκη του μπαρ, το προσωπικό, να σερβίρω τους πελάτες....

Στην αρχή, τα γαλλικά μου δεν ήταν τόσο καλά, παραδέχομαι πως η επικοινωνία με τους πελάτες ήταν αρκετά δύσκολη. Μετά απο 3 βδομάδες, ένοιωθα πιο άνετος, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είχα ακόμα και την επιθυμία να συμμετάσχω ενεργά στην animation, να ανέβω στη σκηνή και να μιλώ με τους πελάτες. Γνώρισα την αρραβωνιαστικιά μου,που δούλευε σαν G.O. του γκολφ, στο Club. Είναι Γαλλίδα και παραδέχομαι πως έκανε πολλά για να με βοηθήσει να βελτιώσω τα γαλλικά μου!

Το Club σίγουρα μου άνοιξε το μυαλό. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους! Το Club μου επέτρεψε επίσης να αναπτύξω την έννοια της οργάνωσης, την αυτονομία και τη δημιουργικότητά μου... Ήταν μια πολύ πολύ πλούσια εμπειρία. Για εμένα, το Club Med ειναι 100% απόλαυση. Τι άλλο να ζητήσεις απο το να δουλεύεις σε ένα φιλικό, πολυπολιτισμικό περιβάλλον όπου μπορείς να μάθεις περισσότερα; Από τότε έκανα αίτηση για εργασία στο κεντρικό γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού στη Λυών, όπου εργάζομαι σήμερα. Μακάρι να κρατήσει!