ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Norbert
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Norbert
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Ιούνιος 2009
 • χωριά :
  Peisey-Vallandry, Athenia, Wengen, La Palmyre Atlantique, Les Boucaniers
 • Σπουδές :
  Μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις, ειδικότητα στο Marketing
Μίνι-CV
 • Υπάλληλος ρεσεψιον
 • Συντονιστής Δημοσίων Σχέσεων
 • Μanager Δημοσίων Σχέσεων
Στο Club Med δίνεις και παίρνεις χαρά

Τον Ιούνιο του 2003 έκανα αίτηση στο Club Med γιατί ήξερα πως αυτή η εταιρεία έψαχνε προσωπικό για τα τμήματα f&b των ξενοδοχείων της, πως είχε διεθνή παρουσία και η πολιτική Ανθρώπινου Δυναμικού της, ήταν να κάνει προαγωγές εντός της επιχείρησης. Καθώς με ενδιαφέρουν τα επαγγέλματα φιλοξενίας και ήδη μιλώ πολλές γλώσσες, ήταν φυσικό να κάνω αίτηση για την ρεσεψιον.

Η πρώτη μου σαιζόν στο Peisey-Vallandry ήταν καταπληκτική! Μου άρεσε πολύ να δουλεύω με ανθρώπους που μοιράζονταν τις αξίες μου. Δούλευα με μια ομάδα που είχε όρεξη για δουλειά , και αυτή η ατμόσφαιρα με έκανε να θέλω να μείνω. Είμαι σήμερα Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο resort Les Boucaniers στη Μαρτινίκ. Κατά κάποιον τρόπο, είμαι το δεξί χέρι του διευθυντή, καθώς, όταν λείπει, πρέπει να επιβλέπω την ομαλή λειτουργία του resort. Και μου αρέσει!

Σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να είσαι επαγγελματίας, με αίσθηση ευθύνης, να είσαι προσαρμοστικός και να δείχνεις τη διαθεσιμότητά σου. Αλλά πρέπει να είσαι και ευγενής, με πάθος, φιλικός, και πάνω απο όλα να ικανοποιείς τους G.M... Είναι απλό, λατρεύω τις δημόσιες σχέσεις και στο Club Med, είναι κανείς τυχερός γιατί εργάζεται και συναντά ανθρώπους απο διαφορετικές κουλτούρες. Μπορεί μερικοί να σε εκπλήσσουν ενίοτε, αλλά πάντα σε κάνουν να θες να είσαι πιο ανεκτικός και ανοιχτός στον κόσμο.

Σήμερα, μετά απο μερικές σαιζόν στο Club, μπορώ να πω πως μου έχει επιτρέψει να βρω επαγγελματική αλλά και προσωπική ολοκλήρωση. Η ατμόσφαιρα ειναι φιλική, και όλοι εκφράζονται ελεύθερα. Αυτό ειναι η εργασία στο Club: να δίνεις και να παίρνεις χαρά. Ελπίζω πως σύντομα θα μπορέσω να εξελιχθώ δουλεύοντας στα κεντρικά γραφεία.