ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Pierre-Jean
γυμναστής

Pierre Jean
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Μάρτιος 2009
 • χωριά :
  La Plagne, Kemer, Arcs Extrême, Val Thorens
 • Σπουδές :
  BNSSA, Κρατικό δίπλωμα Φυσικής Κατάστασης, Δίπλωμα STAPS (Φυσικής Αγωγής)
Μίνι-CV
 • Πρώην γυμναστής σε γυμναστήριο
 • Δάσκαλος φυσικής αγωγής
Έμαθα πολλά δουλεύοντας στο Club Med

Όταν ήμουν φοιτητής, εργαζόμουν ήδη ως ναυαγοσώστης στην πισίνα, στο Club Med. Μου άρεσε η φιλοσοφία της εταιρείας και το γεγονός πως μπορείς να αλλάξεις χώρα εργασίας πολλές φορές το χρόνο. Ως πρώην γυμναστής, ήταν ενδιαφέρον να εργάζομαι με μια μεγάλη εταιρεία όπως το Club Med, που είχε περισσότερους πόρους σε οικονομικό επίπεδο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Για παράδειγμα, είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύω με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Έμεινα λοιπόν στο Club και τώρα είμαι υπευθυνος για όλα τα μαθήματα γυμναστικής . Μπορεί να φαίνεται σαν μια επανάληψη, αλλά πρόκειται για μια δουλειά που απαιτεί καλή φυσική κατάσταση,πρέπει να γυμνάζεσαι αρκετά, επίσης η θέση απαιτεί εναν υγιεινό τρόπο ζωής και αρκετό δυναμισμό. Πρέπει να προσαρμόζεις τα μαθήματά σου στους πελάτες, δηλαδή να είσαι πιο απαιτητικός για τους πιο προχωρημένους και πιο ευπροσάρμοστος για τους αρχάριους ώστε να μην τους αποθαρρύνεις.

Έμαθα πολλά δουλεύοντας στο Club Med. Όταν έφτασα, ήμουν αρκετά ντροπαλός αλλά σταδιακά απέκτησα αυτοπεποίθηση και έγινα πιο κοινωνικός. Τώρα μπορώ να πάρω το μικρόφωνο για να παρουσιάσω ένα Crazy Sign στη σκηνή! Άλλαξα ριζικά και όταν πήγα σπίτι μου για λίγο, αντιλήφθηκα αυτή τη μεταμόρφωση. Οι φίλοι και η οικογένειά μου μου έκαναν πολλά θετικά σχόλια για το στυλ και τη συμπεριφορά μου.

Σχετικά με το θέμα της οικογένειας, πρέπει να πούμε πως οι G.O και οι G.Ε αναπληρώνουν την απουσία της οικογένειας. Σε ενα κέντρο διακοπών, οι G.O γίνονται πραγματική οικογένεια και είναι πάντα εκεί για μένα. Θα ήθελα να μείνω στο Club Med και να αποκτήσω περισσότερες ευθύνες. Για παράδειγμα, θα με ενδιέφερε η θέση του Sports Manager: νομίζω πως είμαι ικανός σήμερα, και παράλληλα παραμένει μια πρόκληση.