ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Frédéric
Υπεύθυνος Θαλάσσιων Σπορ

Fred
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Ιούνιος 1990
 • χωριά :
  Opio en Provence, Kemer, Da Balaia, Coral Beach, La Caravelle, La Palmyre Atlantique…
 • Σπουδές :
  Κολέγιο Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, Κρατικό δίπλωμα ιστιοπλοίας (συμπληρωματικά το Club Med)
Μίνι-CV
 • Υπεύθυνος Εστιατορίου
 • Εκπαιδευτής ιστιοπλοίας
 • Υπεύθυνος Ιστιοπλοίας
 • Υπεύθυνος Θαλάσσιων Σπορ
Στο Club Med μαθαίνεις να αγαπάς την δουλειά σου

Οι γονείς μου ήταν γιατροί στο Club Med στην Ακτή του Ελεφαντοστού, οπότε ήμουν ήδη εξοικειωμένος πριν να δουλέψω σε αυτό... Με πτυχίο κολεγίου ξενοδοχειακών επιχειρήσεων απο την Ελβετία, ξεκίνησα στο Club Med ως Υπεύθυνος Εστιατορίου. Έμεινα σε αυτή τη θέση για λίγους μήνες και στη συνέχεια, το 1998, το Club μου πρότεινε να παρακολουθήσω μαθήματα για να πάρω Δίπλωμα και να γίνω GO Ιστιοπλοίας. Πάντοτε αγαπούσα αυτό το σπορ και ήταν μια απίστευτη ευκαιρία που δεν μπορούσα να αρνηθώ!

Στην αρχή, ήταν μόνο το πάθος για την ιστιοπλοία, αλλά τώρα ειναι μια πραγματική επαγγελματική προσέγγιση. Διδάσκω όλα τα επίπεδα, αρχάριους και επαγγελματίες, με στόχο να βελτιώνω τις ικανότητες των μαθητών μου. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να είσαι καλός δάσκαλος. Επίσης, διαχειρίζομαι μια ομάδα (μεταξύ 5 και 10 G.O ), σχεδιάζω και υλοποιώ το πρόγραμμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων, διαχειρίζομαι το χρονοδιάγραμμα, ελέγχο τη συντήρηση του εξοπλισμού, κτλ.

Το Club που επέτρεψε να βρω επαγγελματική ολοκλήρωση. Είμαι ευπροσάρμοστος και είχα την ευκαιρία να γίνω εκπαιδευτής, ενώ τώρα θεωρούμαι ''ειδικός των θαλάσσιων σπορ'' στην εταιρεία. Μόλις τον περασμένο μήνα, πήγα στον Αγ. Μαυρίκιο για να πραγματοποιήσω έναν έλεγχο της οργάνωσης και του εξοπλισμού των προϊόντων θαλασσίων σπορ. Είναι πραγματική ευχαρίστηση να σηκώνεσαι το πρωί και να λες πως έχεις μια δουλειά που αγαπάς και η ηλιόλουστη παραλία να είναι το γραφείο σου...

Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα στο Club μου επέτρεψαν επίσης να εξερευνήσω όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς μου . Είναι πραγματικά υπέροχο να ανακαλύψεις ταλέντο καλλιτέχνη, τραγουδιστή, χορευτή ή ηθοποιού στη σκηνή. Έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου, συχνά παρουσίασα θεάματα καμπαρέ σε χιλιάδες ανθρώπους. Είναι φοβερή η δυνατότητα να συνδέεις το χόμπυ με τη δουλειά σου και αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο στο Club!