ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Jérémy
Υπεύθυνος Γκολφ

Jeremy
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
   Οκτώβριος 2008
 • χωριά :
  Opio en Provence, Agadir, Marrakech La Palmeraie, Pompadour, Vittel
 • Σπουδές :
  BP JEPS (Πιστοποιητικό Εκπαιδευτή) στο Γκολφ (συμπληρωματικά με το Club Med)
Μίνι-CV
 • Εκπαιδευτής γκολφ
 • Υπεύθυνος και Σύμβουλος Γκολφ
Στο Club Med μπορείς να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου

Μπήκα στο Club για να κάνω πρακτική ασκηση . Σε δυο χρόνια, απέκτησα BP JEPS (Πιστοποιητικό Εκπαιδευτή) στο γκολφ και απο animateur έγινα εκπαιδευτής. Είμαι σήμερα Υπεύθυνος Γκολφ. Ρόλος μου είναι να διαχειρίζομαι μια ομάδα αποτελούμενη απο περίπου 10 εκπαιδευτές και να διατηρώ το κίνητρό τους για την επίτευξη των στόχων του κέντρου διακοπών. Επίσης κατέχω ρόλο μέντορα, καθώς βοηθώ και εκπαιδεύω G.O που έρχονται για την πρώτη τους σαιζόν στο κέντρο διακοπών. Τους μαθαίνω πως λειτουργεί το Club Med και ποιες ειναι οι αξίες του.

Κατά τη γνώμη μου, ένας καλός manager στο Club θα πρέπει να μπορεί να διαχειρίζεται την ομάδα του/της και πάνω απ'όλα να επικοινωνεί αποτελεσματικά, είτε πρόκειται για τους υπεύθυνους, τους G.Os ή τους G.M. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι δεκτικός και να προσαρμόζεις τη στάση σου ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου! Πρέπει επισης να έχεις ευχάριστη εμφάνιση και να είσαι ευγενής, φιλικός και στην ώρα σου, για να δίνεις το καλό παράδειγμα ως manager. Αλλά το σημαντικότερο ειναι να είσαι ο εαυτός σου, καθώς πιστεύω πως οι G.O. που δεν ειναι φυσικοί και παίζουν ρόλο δεν καταφέρνουν και πολλά...

Το Club είναι ενα μια αυθεντική πηγή επαγγελματικών εμπειριών, καθώς μπόρεσα να διδάξω σε αρχάριους, σε ενδιάμεσα και επαγγελματικά επίπεδα και σε λάτρεις του γκολφ, αλλά ο εμπλουτισμός μέσα απο τις εμπειρίες είναι και προσωπικός. Το Club μου έχει ανοίξει το μυαλό, με έχει ενθαρρύνει να προχωρήσω μπροστά με τους ανθρώπους, να δημιουργήσω δεσμούς... και να αποκαλύψω τα ταλέντα μου επί σκηνής! Συμμετέχω και σε σόου και θα μπορούσα να πω πως ανακάλυψα ένα κρυμμένο μου ταλέντο.

Θα ήθελα πραγματικά να μείνω στο Club ούτως ώστε να συνεχίσω να μαθαίνω και να εργάζομαι πάνω στο γκολφ που είναι το πραγματικό μου πάθος. Μια μέρα, γιατί όχι, θα αιτηθώ για τη θέση Υπεύθυνου Σπορ αλλά προς το παρόν απολαμβάνω πολύ τη δουλειά μου.