ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Jérôme
Πωλητής/Συνοδός Εκδρομών

Jerome
  • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
    Μάιος 2007
  • χωριά :
    Otranto, La Pointe aux Canonniers, La Caravelle, Palmiye, Club Med 2
  • Σπουδές :
    Μεταπτυχιακό στις Τουριστικές Επιχειρήσεις
Μίνι-CV
  • Πωλητής/Συνοδός Εκδρομών
G.O στο Club Med είναι η ιδανική δουλειά

Γιατί έκανα αίτηση στο Club Med; Γιατί ειναι μεγάλος όμιλος στον τομέα του τουρισμού και πάντα αγαπούσα το ταξίδι και ήθελα να ανακαλύψω νέους ορίζοντες και πολιτισμούς. Επίσης ήξερα πως συμμετέχοντας στην εταιρεία, θα συμμετείχα σε σόου και θα μπορούσα να εκφράσω το δεύτερο πάθος μου, τον χορό. Για εμένα, G.O στο Club Med ειναι η ιδανική δουλειά.

Έχω εργαστεί αρκετό καιρό ως Πωλητής/Συνοδός Εκδρομών στο Club. Τα καθημερινά μου καθήκοντα περιλαμβάνουν τις πωλήσεις των εκδρομών που οργανώνονται από τα resorts και τη συνοδεία των G.M σε εκδρομές με λεωφορείο ή πλοίο. Ειναι μια πραγματική πρόκληση. Καταρχάς γιατί περιλαμβάνει πραγματικά οικονομικά ζητήματα και επειδή σε μια εκδρομή μπορεί να συμμετέχουν μέχρι και 50 πελάτες και πρέπει να τη διαχειρίζεσαι διατηρώντας την ψυχραιμία σου! Ειναι μια τέχνη!

Για να είσαι G.O Συνοδός Εκδρομών , πρέπει να έχεις περιέργεια και ανοικτό πνεύμα, να σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέες κουλτούρες και φυσικά να μιλάς οπωσδήποτε ξένες γλώσσες. Επίσης απαιτεί προσαρμοστικότητα. Για παράδειγμα, στο Club Med 2, το κρουαζιερόπλοιο του Club, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, επισκέπτεσαι κι άλλο μέρος... Είναι συναρπαστικό και πολύ γοητευτικό, αλλά πρέπει πάντα να είσαι ενημερωμένος και να θες να μάθεις περισσότερα.

Και αυτό είναι που μου αρέσει ατο Club. Η δυνατότητα να μαθαίνω περισσότερα συνέχεια. Για παράδειγμα, η πρώτη μου σαιζόν ήταν στο Οtranto, στην Ιταλία. Όταν έφτασα, δεν ήξερα τη χώρα και δεν μιλούσα λέξη ιταλικά. Για καλή μου τύχη, μοιραζόμουν το δωμάτιο με εναν G.O. απο τη Σικελία που μου έμαθε ιταλικά σε 6 μόλις μήνες. Αν έχεις ανοικτό μυαλό και καλές διαπροσωπικές ικανότητες, μπορείς να μάθεις γρήγορα!