ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Tania
Υπεύθυνος Μπουτίκ

 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Απρίλιος 2014
 • χωριά :
  Pompadour, Tignes Val Claret
 • Σπουδές :
  Πτυχίο Steward
Μίνι-CV
 • πωλητής σε κατάστημα ρούχων σε εμπορικό κέντρο

 • υπεύθυνος βάρδιας σε μπουτίκ

Το Club Med είναι πάνω απ 'όλα μια αξέχαστη εμπειρία!

 

Έχοντας δουλέψει ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων για 6 χρόνια, είχα ανάγκη να κινηθώ προς νέους ορίζοντες. Η διεθνής διάσταση και το πλαίσιο εργασίας του Γκρουπ  Club Méditerranée  με παρακίνησαν να στείλω το βιογραφικό μου και να κάνω αίτηση για εργασία. Ξεκίνησα να δουλεύω στο Club Med, τον Απρίλιο του 2014, ως GO στην Μπουτίκ του resort και χάριν στην εμπειρία μου αλλά και στην θέληση μου, έγινα Υπεύθυνος Μπουτίκ  στο resort Tignes Val Claret μετά από δύο μόνο σαιζόν.

Η δουλειά μου ως Υπεύθυνος Μπουτίκ  είναι πολύ πλούσια σε δραστηριότητα: διαχείριση και λογιστική, management ομάδας, πωλήσεις και παροχή συμβουλών ... Οφείλω επίσης να διατηρήσω τις δεσμεύσεις μου σε σχέση με τον κύκλο εργασιών, ο οποίος καθορίζεται στην αρχή της σαιζόν, ενώ είμαι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της ομάδας μου . Για να αναλάβει κάποιος αυτή τη θέση, πρέπει να είναι αυστηρός και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Θα πρέπει, επίσης, να είναι υπομονετικός και να γνωρίζει καλά τις τεχνικές πωλήσεων για να μπορεί να  παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες σε μια πολυπολιτισμική πελατεία.

Μετά την καθημερινή δουλειά, συμμετέχω στις διάφορες δραστηριότητες και παραστάσεις  που διοργανώνονται στο resort. Έτσι τόλμησα να ανέβω στην σκηνή και να ανακαλύψω το ταλέντο μου στο τραγούδι! Οι παραστάσεις συμβάλουν στην ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και στην οικοδόμηση σχέσεων με τους GM οι οποίοι έρχονται να μας συγχαρούν μετά τις παραστάσεις μας: μια μέρα είχα την ευκαιρία να συναντήσω μια τραγουδίστρια που με προσκάλεσε να πάω να δω την ηχογράφηση της στο στούντιο!