ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Thomas
Υπεύθυνος Σπορ

Thomas
 • Ημερομηνία εισαγωγής στο Club Med :
  Φεβρουάριος 2008
 • χωριά :
  Alpe d’Huez, Napitia, Beldi, Opio en Provence, Agadir
 • Σπουδές :
  Πτυχίο Οικονομικών και κοινωνικών επιστημών, BP JEPS (Πιστοποιητικό Εκπαιδευτή Σπορ), Δραστηριότητες για Όλους (en alternance με το Club Med)
Μίνι-CV
 • Animateur στο Club Med
 • Εκπαιδευτής σπορ
 • Εκπαιδευτής τοξοβολίας
 • Υπεύθυνος Σπορ
Δεν θα είμαι πια ο ίδιος όταν θα φύγω από το Club

Μπήκα στο Club πριν 3 χρόνια, μάλλον τυχαία. Με το πτυχίο μου απο την BAFA, έκανα αίτηση καθώς ήθελα να δουλέψω ως animateur παιδιών κατά τις σχολικές διακοπές για να χρηματοδοτήσω τις σπουδές μου. Μου άρεσε τόσο που αποφάσισα να αφήσω τις σπουδές Χωροταξικής Ανάπτυξης και να παραμείνω στο Club Med...

Το Club Med μου ζήτησε να ακολουθήσω μια συμπληρωματική εκπαίδευση (formation en alternance) για να γίνω εκπαιδευτής σπορ. Μπόρεσα να γίνω απο animateur στο Mini Club, εκπαιδευτής Σπορ και στη συνέχεια εκπαιδευτής τοξοβολίας και είμαι σήμερα υπεύθυνος των σπορ : διαχειρίζομαι τα λεγόμενα σπορ ξηράς, εκτός του γκολφ και του τένις: γυμναστική, τοξοβολία, aquagym, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, κτλ.

Από την πρώτη μέρα , ήθελα να συμμετέχω στην animation . Το είδα σαν μια ευκαιρία να αναπτύξω την καλλιτεχνική μου φύση... Πριν απο το Club είχα την αίσθηση ρυθμού, αλλά καμία τεχνική! Τώρα, μετά απο πολλές ώρες εξάσκησης και αρκετή αποφασιστικότητα, είμαι στην πρώτη γραμμή του σόου! Νομίζω πως προοριζόμουν να γίνω G.O... Να χορεύω, να χαίρομαι τη ζωή, να διασκεδάζω, να ταξιδεύω, να συναντώ ανθρώπους και να περνάω καλά! Δεν ειναι τέλεια;

Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία στο Club πάντα σε ανταμείβει. Είμαι σίγουρος πως δεν θα είμαι ο ίδιος όταν φύγω. Μόνο μέσα σε 3 χρόνια, νοιώθω πως έχω ωριμάσει πολύ... Η γρήγορη εξέλιξη, μου έδωσε δύναμη και με προέτρεψε να αναρωτηθώ για το μέλλον μου. Γνωρίζω πια πως είμαι φιλόδοξος και πως θα ήθελα να παραμείνω στο Club. Στόχος μου; Να γίνω Chef de Village ... και γιατί όχι ακόμα περισσότερα... αλλά λίγο λίγο, περνώντας απο τα διαφορετικά στάδια.