ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

CHEF ΚΟΥΖΙΝΑΣ (Α/Γ)

Εποχική εργασία με σύμβαση ορισμένου χρόνου η οποία μπορεί να μετατραπεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου
Θέρετρα στην Ελλάδα και την Ευρώπη
έση εργασίας με διατροφή/διαμονή
Απαιτούνται προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και εμπειρία στη διοίκηση ομάδων
Απαιτείται προϋπηρεσία ή πτυχίο μαγειρικής ή ξενοδοχειακών επαγγελμάτων/επισίτισης
Απαιτείται επικοινωνιακή επάρκεια στην αγγλική γλώσσα
Η κουζίνα στο Club Med είναι συνώνυμη με τη δημιουργία πιάτων που συνδυάζουν την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την ποσότητα, προσφέροντας:  
 
  • Περισσότερα από 3.000 σερβίτσια κατά μέσο όρο ημερησίως 
  • 1.000 διεθνείς συνταγές (γεύσεις από κουζίνες άλλων χωρών και τοπικές σπεσιαλιτέ) 
  • Ποικιλία στις επιλογές των πελατών: μπουφές, σερβίρισμα, γκουρμέ σνακ, εκδηλώσεις, κτλ.
  • Μια συνεργασία άνω των 15 ετών με το Ινστιτούτο Paul Bocuse 

Τώρα είστε ...

  • Ένας εξερευνητής, διαθέσιμος και έτοιμος να διαμείνει στα θέρετρα του Club Med
  • Ένας έμπειρος και πτυχιούχος επαγγελματίας, ικανός να συζητήσει στην αγγλική γλώσσα
  • Ένας «καλοφαγάς», διαρκώς ανήσυχος και παθιασμένος με τη μαγειρική
  • Ένας ειδικός στα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, που κατέχει τις αρχές του συστήματος HACCP
  • Ένας άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει διοικητικές αρμοδιότητες και έχει γνώσεις πληροφορικής

Στο Club Med θα είστε ...

  • Ένας χαρισματικός ηγέτης που θα διευθύνει μια ομάδα τουλάχιστον 15 ατόμων
  • Ένας υπεύθυνος που θα μπορεί να οργανώνει μενού των 300 με 1.000 σερβίτσιων για μπουφέ ή σερβίρισμα
  • Ένας επιδέξιος διαχειριστής του προϋπολογισμού, των παραγγελιών και του απόθεματός του σε συνεργασία με τους υπευθύνους της αποθήκης/του τμήματος προμηθειών και των μπαρ/εστιατορίων
  • Ένας ικανός παρατηρητής που θα ελέγχει αν όλα ανταποκρίνονται στα πρότυπα της εταιρείας
  • Ένας ασυναγώνιστος υπεύθυνος που θα συνδυάζει, θα αναδεικνύει και θα αναγνωρίζει τις ικανότητες των ομάδων του 
  • Ένας επιτηρητής που θα ελέγχει τον εξοπλισμό και θα διασφαλίζει την εφαρμογή και την τήρηση των προτύπων υγιεινής και ασφάλειας 
  • Και γιατί να μη γίνετε αργότερα Υπεύθυνος τροφίμων και ποτών;

Γιατί να δουλέψετε σε ένα από τα resort μας

  • Για να νιώθετε την άμμο στα πόδια σας ή να εισπνέετε τον καθαρό αέρα του βουνού
  • Για να εξελιχθείτε μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον με μοναδική ατμόσφαιρα
  • Για να γνωρίσετε υπέροχους ανθρώπους και να εξελιχθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
  • Για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να νιώσετε την ικανοποίηση ότι ξεχωρίζετε!
 
Τι περιμένετε λοιπόν για να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας;
Εχετε υπάρξει στο παρελθόν μισθωτός του Club Med ?